6 novembre 2022
Nature Energy Park

DENM
Denmark.Superligaen.2022.2023.OB.Brondby.DEN.twb22.mp4

Brøndby IF kom på flot vis i front i Odense, og var ved pausen af opgøret mod OB på vej ind i top seks i Superligaen. Ohi Omoijuanfo bragte nemlig Niels Frederiksen tropper foran 1-0 efter et genialt opspil af Nicolai Vallys og Simon Hedlund. Vallys leverede efter 33 minutters spil en flot aflevering i dybden til Hedlund, der med en cutback aflevering fandt Omoijuanfo, som sikkert sparkede bolden i nettet tæt under mål. OB havde en stor chance kort før pausen, men stillingen var 0-1 efter de første 45 minutter. I anden halvleg spillede begge hold i højt tempo og skabte super underholdning for et fyldt Nature Energy Park. Det kulminerede for hjemmepublikummet efter 83 minutters spil, hvor indskiftede Emmanuel Sabbi på flot vis sparkede OB tilbage i kampen til 1-1. Det er tredje kamp, Sabbi spiller efter sit comeback til OB, og med sejren holder OB sig inde i toppen af Superligaen, mens Brøndby stadig ligger på en 10. plads.