DEN 10102022
Denmark.Superligaen.2022.2023.Horsens.AAB.DEN.twb22-1.ts
Denmark.Superligaen.2022.2023.Horsens.AAB.DEN.twb22-2.ts
Denmark.Superligaen.2022.2023.Horsens.AAB.DEN.twb22-3.ts

AC Horsens og AaB har fortsat store problemer med at score i denne sæson. Mandag aften spillede de to hold 0-0 på Casa Arena i 12. runde af Superligaen. Kampen bølgede frem og tilbage mellem de to hold, og det var til at se, at det var et opgør mellem de to mindst scorende hold i denne sæson. Ti mål er det blevet til i begge lejre. Der var masser af fight, men ikke mange store chancer, og ingen af holdene formåede at udnytte deres gode perioder i kampen. Derfor var det også et fair resultat, at opgøret endte 0-0. Det betyder, at AC Horsens er nummer otte i Superligaen med 15 point efter 12 kampe. AaB er næstsidst med 11 point efter lige så mange kampe.

Første halvleg var en rodet affære. AaB startede kampen bedst og havde også bolden mest, men nordjyderne formåede ikke at blive farlige. Som halvlegen skred frem, fik AC Horsens bedre og bedre fat om opgøret. Horsens fik spilovertaget, og var det bedste hold på banen. Det var dog AaB, der kom frem til kampens første store chance. AaB's offensive spiller Louka Prip fik en dobbeltchance, men to gode redninger af AC Horsens’ målmand Matej Delac forhindrede aalborgenserne i at komme foran efter 35 minutter. I anden halvleg fortsatte mønstret fra før pausen. Begge hold havde gode perioder, men døjede også med at skabe de helt store chancer og for alvor blive farlige. I de sidste minutter lagde AC Horsens det største tryk for at få et mål, men da dommeren fløjtede af, stod der et stort rundt nul på måltavlen.