Viborg Arena

DANISH
Denm.Superliga.2021.2022.Viborg.Vejle.twb22.mp4
6.2 Go

For anden gang på få uger spillede Viborg og Vejle 2–2 efter en sen scoring af førstnævnte.Luka Djordjevic bragte gæsterne foran i en tam første halvleg. Hvad den ikke havde, var anden halvleg til gengæld fuld af: Chancer, mål og drama. Jacob Bonde udlignede 12 minutter efter pausen, men selvom Viborg herefter dominerede, generobrede Vejle føringen ved Arbnor Mucolli. Det unge talent fejrede scoringen ved at flå trøjen af, og det skulle han komme til at fortryde. Blot to minutter senere fik han nemlig endnu en advarsel, og så måtte Vejle forsøge at køre sejren hjem med blot 10 spillere. Det så ud til at ville lykkes, men tre minutter inde i overtiden dukkede Alassana Jatta op og udlignede til kampens slutresultat.