Ceres Park

DANISH
Denm.Superliga.2021.2022.AGF.ViborgFF.twb22.mp4
7.9 Go

Google Traduction est ton ami: Viborg FF sikrede sig torsdag en vigtig skalp på Ceres Park i Aarhus, da holdet sikkert slog AGF med 2-0 i tredje af runde af 3F Superligaens nedrykningsspil. Viborgenserne ligger nu ekstra lunt i svinget i forhold til den vigtige syvendeplads, der sikrer en playoffkamp om europæiske pladser til sidst i sæsonen, da sejren sender holdet seks point foran AGF og OB lige under. Efter en chancefattig og tempoforladt første halvleg vågnede gæsterne op efter pausen, hvor angriberen Jay Roy Grot fortjent kunne gøre det til 1-0. AGF var før opgøret uden sejr i seks opgør i streg, og det var tydeligt at se, at målet punkterede de selvtillidsramte aarhusianere.

Det lignede derfor aldrig rigtigt, at værterne skulle få en udligning i hus. Efter målet pressede gæsterne på for en udbygning af føringen, hvor indskifteren Alassana Jatta kom tæt på med en fæl afbrænder. Kort før tid revancherede han sig dog også med en 2-0 scoring. En fortjent udbygning af føringen. Opgøret startede ud i et lavt tempo, hvor det var tydeligt at se, at der var vigtige point på spil. Som kampen skred frem, skiftede momentum frem og tilbage, uden at nogen af holdene for alvor blev farlige. Efter at Jay-Roy Grot sendte gæsterne i front, satte kampen sig dog med Viborg som det klart bedste hold. Det resulterede i tre fortjente point med i bussen til hjemturen mod domkirkebyen.