Denm.SuperLiga.2021.2022.Silkeborg.Bronby.twb22.1MT.ts
2.6 Go
Denm.SuperLiga.2021.2022.Silkeborg.Bronby.twb22.2MT.ts
2.9 Go

I et chancefyldt opgør vandt et kynisk Brøndby-hold på udebane 1-0 over oprykkeren fra Silkeborg i Superligaens 20. spillerunde. Hjemmeholdet startede kampen klart bedst. I første halvleg var Silkeborg altdominerende og vadede i chancer. Holdet kombinerede flot, og genpresset var effektivt. Silkeborgs massive spilovertag fortsatte også efter pausen og førte til endnu flere muligheder. Alligevel var det Brøndby, der løb med sejren, da holdets unge angriber Mathias Kvistgaarden kort før tid sikrede udeholdet en sejr på 1-0. Brøndby indhenter med sejren FC Midtjylland på andenpladsen med 39 point. Silkeborg ligger med 31 point nummer fem. 17 minutter inde i opgøret ramte hjemmeholdets profil Sebastian Jørgensen overliggeren med et skud, der snittede en Brøndby-forsvarer på vejen.

Få minutter senere afsluttede Silkeborgs Nicolai Vallys på frit mål, men vinklen blev for spids for offensivspilleren. Kort før pausen begik Brøndbys Sigurd Rosted straffe, da han blokerede et indlæg med hånden. Et VAR-tjek fik dog dommer Jakob Kehlet til at ombestemme sig. Efter pausen var Silkeborg igen tæt på et føringsmål, da Nicolai Vallys tvang Brøndby-målmand Mads Hermansen ud i en parade. Stik imod spil og chancer bragte Brøndbys unge angriber Mathias Kvistgaarden udeholdet foran med 1-0 fire minutter før tid efter et skarpt kontraangreb. (google traduction est ton ami)