DAN
NordicbetLiga.2023.2024.SonderjyskE.Kolding.DAN.Last.twb22.ts
NordicbetLiga.2023.2024.SonderjyskE.Kolding.DAN.Last.twb22-PostMatch.ts

Grâce à un véritable coup de pouce du gardien dans le but de Sønderjyske, Kolding a pu obtenir un point sur le terrain difficile de Sønderjyske. Kolding, qui a obtenu l'été dernier une promotion de la 2e division se retrouve à la troisième place de la NordicBet Liga. Une tresbonne saison tandis que Sønderjyske remporte le titre.

Grundet et sandt målmandskoks i Sønderjyske-målet kunne Kolding sikre sig et point på en svær udebane i Sønderjyske. Kampen endte 1-1, og det betyder, at gæsterne ender på NordicBet Ligaens tredjeplads. Kolding, der sidste sommer sikrede sig oprykning fra 2. division til NordicBet Ligaen, kæmpede søndag for en tredjeplads i Danmarks næstbedste række. Det gjorde de ude mod Sønderjyske, der allerede havde sikret sig både oprykning og en førsteplads. Og Kolding kom godt fra start.  Der gik blot tre minutter, inden Koldings Paul Ngongo kunne gøre det til 1-0.  Dette var dog i høj grad på grund af et vaskeægte målmandskoks i Sønderjyske-målet, da Nicolai Flø ikke nåede at eksekvere et skud, som skulle sende bolden langt væk fra eget mål. Dernæst var der mere ro på.  Det var tydeligt, at Sønderjyske ikke havde det store at spille for, og der var ingen stress for at nå en udligning.

Troels Kløve spillede sin sidste kamp for hjemmeholdet, og han fik en velfortjent hyldest, da han blev skiftet ud til fordel for Jonas Thorsen, som også havde gang i sin sidste Sønderjyske-kamp.  Desværre for sidstnævnte blev det dog kun til fire minutter på banen, inden han både fik et gult kort og en skade, hvorfor han på ærgerlig vis måtte forlade banen med en tilsyneladende slem skade.  Det så længe ud til, at Kolding skulle sikre sig sejren, men i det 87. minut gjorde Søren Andreasen det til 1-1, hvilket også blev kampens resultat.  Sønderjyske vinder dermed 1. division, mens Kolding ender på tredjepladsen.