Ladies First: Damallsvenskan 2024 Hammarby IF Norrköping IFK

8 mai 2024
Avspark

SWED
Women.Damall.2024.Hammarby.Norrkopping.SWED.twb22.mp4

Anna Jösendal gjorde mål för Hammarby igen när de vann mot IFK Norrköping med 2-0. Redan från den första minuten tryckte Hammarby ner IFK Norrköping, men det dröjde till den 22:a minuten tills ledningsmålet skulle komma  ett olyckligt sådant. Smilla Vallotto spelade snett inåt bakåt och då tryckte Maja Regnås Valcic bollen i eget nät. 1-0 till Hammarby. den andra halvleken växte IFK Norrköping in i matchen, men det var fortfarande tydligt att Hammarby var det bättre laget, speciellt med publiken i ryggen hemma på Kanalplan. Med cirka tio minuter kvar av matchen hittade Ellen Wangerheim fram till Anna Jösendal som placerade in 2-0 till Hammarby, som även blev slutresultatet. Nyförvärvet från Norge har nu gjort tre mål på de två senaste matcher.